welpen

Welopjahorde

Ben jij tussen de 7 en 11 jaar? Vind je het leuk om iedere week iets spannends te doen en grappige dingen te leren, samen met andere kinderen van jouw leeftijd? Kom dan bij de welpen en speel mee in de jungle!

De kinderen van 7 tot en met 11 jaar spelen in de jungle. Samen met de figuren uit Jungleboek beleven ze de spannendste avonturen. Bij het spelen aan de hand van een thema gebruiken de welpen hun fantasie en dit draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen. Dit alles gebeurt onder leiding van deskundige vrijwilligers.

Spelen in thema

De welpen spelen in het thema van Jungleboek en beleven allerlei spannende avonturen in de jungle. De welpen identificeren zich met Mowgli of Shanti en spelen in de jungle met hun vrienden Baloe, Bagheera, Rikki Tikki Tavi, Marala en vele anderen. In de jungle is er altijd wat te doen en elk dier heeft zijn of haar eigen wijsheden en favoriete bezigheden. Chil vertelt de welpen
bijvoorbeeld alles over vogels en Raksha weet weer veel over de verschillende
dierensporen in de jungle. Met Marala zingen de welpen een leuk liedje en met de
schildpad Oe leren ze alles over de onderwaterwereld. Op alles wat de
kinderen bij de welpen leren, wordt voortgeborduurd bij de scouts.

Dit heet bij Scouting de 'doorlopende leerlijn'.

Groespfoto Welopja

De Welopja stafleden stellen zich voor!

Didi
Mijn naam is Didi Leemeijer, maar binnen de welpen noemen de kids mij Kaa. Ik ben 21 jaar en ben al vier jaar als vrijwilliger actief betrokken binnen onze vereniging. Hiervan ben ik al 3 jaar staf bij de welpen. Met mijn achtergrond in de entertainment wereld weet ik de kids wel bezig te houden met leuke activiteiten!!

Didi

Marijn
Hallo hallo,
Mijn naam is marijn van keulen,  20 jaar oud ik hou erg van sport en werk op een laboratorium. Bij de welpen heet ik Jacala de krokodil. Dit omdat ik als sport aan wedstrijdzwemmen doe. Daar geef ik ook training aan kinderen tussen 7-16 jaar oud en ik doe dit al 5 jaar met plezier, door een collega ben ik ook hier bij de scouting terecht gekomen om samen met de andere staf en jullie kinderen leuke activiteiten te doen.

Marijn

Bram
Mijn naam is Bram van Haren, ook wel genoemd Bagheera de zwarte Panter!
Ben 23 jaar zit al van kleins af aan binnen de scouting wereld.
Ik vind het ontzettend leuk om in omgang met kinderen bezig te zijn.
Samen met ons staf team zetten we iedere week weer een super leuk programma klaar voor de kids.
Verder werk ik in het dagelijks leven als kok in de horeca.

Bram

Yente
Hoi! Ik ben Yente en mijn welpennaam is Rikki-Tikki-Tavi. Ik ben 22 jaar en zit zelf sinds mijn 7e onder scouting. In het dagelijkse leven werk ik als backoffice medewerker in een laboratorium. Samen met de andere stafleden ben ik super enthousiast om lekker wekelijks met de kids bezig te zijn!

Yente

Welopja opkomst: Zaterdag van 10.15 tot 12.15 uur.

Dan spelen we samen spelletjes, gaan we het bos in en beleven we allerlei avonturen. Heb jij vragen of wilt uw zoon of dochter een keertje bij ons komen kijken en meedoen? Neem dan vooral contact met ons op!

Voor meer informatie of contact met de Welopja staf  Klik hier!

Welpenlogo