omgeving

Er op uit in de omgeving bij mooi weer:

Direct achter ons clubhuis ligt een fantastisch speelbos met mooie vennen.

Op 500 meter van het clubhuis bevindt zich een prachtig openlucht zwembad Zegenwerp

Een half uurtje fietsen via "Het Bossche Broek" brengt je in het hartje van Den Bosch.

In Boxtel is er een recreatieplas De Langspier (op 5km) en in Vught De IJzerenman, beide met betaalde toegang.

Gratis zwemwater vind je bij de Meerse plas in Den Dungen en de Zuiderplas in Den Bosch (beide op 7km met de fiets).

Op de rivier de Dommel kun je kano├źn.

Klimbos in Helvoirt.

Dierentuin Bestzoo in Best

Ridderkasteel Heeswijk in Heeswijk

Bezoekerscentrum Natuurmonumenten in Oisterwijk

Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen

Mountainbiken door de bossen

Er op uit in de omgeving met slecht weer:

Erg leuk en leerzaam is het Oertijd museum De Groene Poort in Boxtel. Dit is overigens ook leuk bij mooi weer!

Heel bijzonder is de kamelen boerderij in Berlicum (op 15km)

Als je overdekt wilt gaan zwemmen kan je het beste met de auto naar Schijndel, Boxtel  naar het Sportiom in 's-Hertogenbosch toe gaan. Het Sportiom kent naast een zwembad ook nog vele andere voorzieningen, waaronder ook een schaatsbaan.

Geniemuseum in Vught

Overdekt speelparadijs in Den Bosch

Sint Michielsgestel heeft diverse supermarkten, cafetaria's, pizzerias en een chinees.