verhuur clubhuis

De accommodatie van Scouting Petrus Donders bevindt zich aan de rand van het dorp Sint-Michielsgestel en grenst aan een uitgestrekt bos.

Het clubhuis staat midden op een groot grasveld, waarop uiteraard heerlijk gespeeld, gekampeerd en gepionierd kan worden. Het clubhuis is in zijn geheel omheind, zodat de kleintjes zorgeloos kunnen spelen. De totale accommodatie (kamperen + clubhuis) kan ongeveer 100 personen huisvesten. Sanitair is dan krapjes aan.

clubhuis buiten zomer   clubhuis buiten achter

kamperen in de herfst

Clubhuis
Het clubhuis is prima geschikt voor een goed kamp of weekend. Het clubhuis biedt aan maximaal 40 personen zit- en slaapplaatsen. Er is een recreatiezaal beneden waar genoeg stoelen en tafels aanwezig zijn. De recreatiezaal heeft tuindeuren die geheel geopend kunnen worden. Klik hier om de plattegrond te bekijken.

clubhuisbinnen    clubhuisbinnen1

De recreatiezaal grenst aan een stevige industrieële  keuken met groot fornuis en koelkast. De keuken is ingericht met de standaard uitrusting zoals een koffiezet apparaat en een waterkoker, mokken/bekers, bestek en borden. Pannen en overige keukenartikelen zijn niet inbegrepen en het is voor grote groepen raadzaam extra borden, bekers en bestek mee te nemen.

keuken  fornuis

Daarnaast zijn er boven twee ruimtes die voor recreatie doeleinden of slaapzaal gebruikt mogen worden. Verder zijn er nog de beperkte sanitaire voorzieningen, waaronder toiletten en een douche. Het clubhuis is centraal verwarmd, stamt uit de jaren 80 en is prima onderhouden.

zaalboven  wasruimte

Let op: Ons clubhuis heeft twee kampvuurkuilen. De grote langs de weg mag enkel door eigen leden gebruikt worden wegens afspraken met de brandweer en gemeente. De omheinde vuurschaal aan de achterkant van het clubhuis kan wel door huurders gebruikt worden en hoeft niet aangevraagd te worden bij instanties.

Plushok panorama

Wil je ons clubhuis huren, klik dan hier!