wordlid

 

 

wordlid kop

 

Je mag bij Scouting Petrus Donders altijd 3x gratis komen kijken. Je kunt dan zelf ervaren hoe leuk Scouting is. Als je wil komen kijken, neem dan contact op de ledenadministratie.  Deze zorgt er dan voor dat er een afspraak gemaakt wordt om bij de juiste speltak te komen kijken.

 

Als je lid wilt worden kun je het inschrijfformulier downloaden en aan de leiding geven of naar de ledenadministatie sturen.

 

 

Contributie: 

De contributie van onze groep is per speltak verschillend en wordt via automatische incasso per kwartaal geïnd.:

 

 Bevers € 49,50 per kwartaal
 Welpen € 57,00 per kwartaal
 Scouts € 67,25 per kwartaal
 Explorers € 68.00 per kwartaal
 Stam € 74,50 per kwartaal
 Pivo's € 42,25 per kwartaal
 Plusscouts € 12,50 per kwartaal

 

De contributie is "all-in".  Dit wil zeggen dat deelname aan alle wekelijkse opkomsten, maar ook aan kamp en de weekendjes weg inbegrepen zijn. 

 

 

Wat krijg je als je lid bent?

Het belangrijkste is natuurlijk het lidmaatschap van onze Scoutinggroep. Dit houdt in dat uw kind wekelijks meedraait, aan weekenden en natuurlijk aan het zomerkamp deelneemt! Ook krijgt uw kind een Scouting Magazine met daarin nieuwtjes, tips en een leuke

Scoutingstrip.

 

 

Hoe is Scouting verzekerd?

Scouting Nederland heeft een collectieve verzekering. Deze kent een dekking voor particulierouting Nederland heeft een collectieve verzekering. Deze kent een dekking voor particulierveroorzaakte schadegevallen en is aanvullend op de eigen aansprakelijkheidsverzekering. Ook heeft Scouting Nederland een ongevallenverzekering. Meer informatie staat op www.scouting.nl

 

Voor vragen over de contributie kunt u contact opnemen met onze penningmeester.