Kost da

Huurtarief

Huursom: Tot 25 gasten is de basisprijs: € 75,- per dagdeel, een volledige dag is €150,- per dag.
Wordt er in het clubhuis overnacht, dan wordt er de volledige dag gerekend, dus €150,-.
Bij meer dan 25 deelnemers geldt er een meerprijs van € 5,75 per extra persoon.

Er is in ons clubhuis door de grote zalen ook mogelijkheid tot het geven van cursussen of het houden van vergaderingen. In overleg kan hier een aparte prijs voor gerekend worden.

Afval: Gemeente Sint-Michielsgestel kent een hoge afvalheffing. We zijn dan ook genoodzaakt om €0,60 per persoon per nacht in rekening te brengen boven op de huurprijs.

Overige toeslagen: Er worden naast het afval geen andere toeslagen gerekend. De huurprijs is dus ook inclusief gas, water en licht.

Waarborgsom: De waarborgsom bedraagt € 100,- en wordt conform huurvoorwaarden ná de huurperiode geretourneerd.

Wil je ons clubhuis huren, klik dan hier.